20 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea: dezvoltarea spitalului din Alexandria, un proiect de importanță vitală

Spitalul Județean de Urgență din Alexandria se mărește. A fost dat startul execuției pentru un nou corp de clădire. Potrivit președintelui Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea acest proiect este unul de importanță vitală.

A fost marcat momentul de început pentru construcția unui nou spital în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alexandria. Amplasamentul noului corp de clădire a fost predat către Compania Națională de Investiții (CNI), marcând un pas semnificativ pentru viitorul serviciilor medicale în județul Teleorman.

Directorul general al C.N.I. S.A., Manuela Pătrășcoiu, s-a întâlnit cu autoritățile județene și locale pentru a marca acest moment crucial.

Noul spital, ce urmează să fie construit, va include un heliport și va fi structurat pe subsol, parter și 5 etaje. Această inițiativă are ca scop relocarea secțiilor aflate în prezent în Corpul C al spitalului județean de urgență, care nu mai corespunde standardelor și normelor actuale de desfășurare a actului medical.

Prioritate pentru Teleormăneni

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a subliniat importanța acestui proiect pentru comunitate.

”Această investiție reprezintă o prioritate pentru teleormăneni. Noul spital nu doar că va asigura condiții moderne pentru pacienți, dar va contribui și la îmbunătățirea calității actului medical în județ”, a spus Adrian Gâdea.

Consiliul Județean Teleorman, în calitate de beneficiar final al investiției, pune accent pe consolidarea infrastructurii medicale în beneficiul locuitorilor. Proiectul marchează un angajament semnificativ pentru îmbunătățirea serviciilor de sănătate și creșterea standardelor în sectorul medical din județ.