20 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Președintele PSD, Adrian Gâdea, alături de fermierii din Teleorman

Fermierii din Teleorman ar putea scăpa de stres și bătăi de cap.Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, însoțit de Secretarul de stat Adrian Pintea, a desfășurat o vizită de lucru la Cervenia, având ca obiectiv principal stabilirea amplasamentului pentru Centrul de colectare și depozitare de legume și fructe Cervenia. În cadrul acestei vizite, au fost purtate discuții productive cu 250 de fermieri și procesatori din zona de sud a județului.

Discuțiile au acoperit cele mai importante programe și măsuri implementate de guvern pentru sectorul agricol. Ministrul a subliniat impactul pozitiv pe care aceste inițiative îl vor avea asupra viitorului agriculturii românești, anticipând îmbunătățiri semnificative în această privință.

Tot în aceeași zi, ministrul Florin Barbu s-a întâlnit la Alexandria cu autoritățile județene și primarii din Teleorman. În cadrul acestei întrevederi au fost abordate teme relevante pentru dezvoltarea agricolă în județ, consolidând astfel colaborarea între minister și administrația locală.

Potrivit președintelui PSD Teleorman Adrin Gâdea, cel care i-a însoțit pe tot parcursul vizitei pe oficialii guvernamentali, vizita aceasta reflectă angajamentul Guvernului României pentru îmbunătățirea sectorului agricol. Proiectul Cervenia, cu centrul său modern de colectare și depozitare, se anunță a fi o contribuție semnificativă la optimizarea lanțului de aprovizionare și la creșterea performanțelor agriculturii în această regiune.