24 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Ploaia a inundat două drumuri judeţene din Teleorman! Se circulă cu dificultate

inundatii

Două drumuri judeţene sunt acoperite de apă. La intrare în comuna Băbăița sunt restricții de circulație pe DJ 612 pentru autototurismele mici, apa fiind de aproximativ 60 centrimetri. Pe raza comunei Drăganești-Vlașca, cota râului Câlniștea este în creștere, apa inundând carosabilului DJ 503, pe o lungime de 20 metri, cu o adâncime de 10 cm, neafectând Drumul European 70.

Ploaia a inundat două drumuri judeţene din Teleorman

Problemele cauzate de precipitaţii par să nu se mai sfârşească. În comuna Băbăița, autorităţile au acţionat pentru protejarea a 35 de gospodării inundate și 12 case avariate. Mai mulţi pompieri au creat un dig cu 300 saci de nisip.

Şi din păcate nu este singura problemă din comună. Chiar şi la această oră, la intrare în comuna Băbăița sunt restricții de circulație pe DJ 612 pentru autototurismele mici, apa fiind de aproximativ 60 centrimetri.

Noi probleme în comuna Drăgăneşti Vlaşca

Comuna Drăgăneşti Vlaşca este iarăşi inundată. Pe raza comunei, cota râului Câlniștea este în creștere, apa inundând carosabilului DJ 503, pe o lungime de 20 metri, cu o adâncime de 10 centrimetri. Din fericire deocamdată nu este afectat Drumul European 70. Situația este atent monitorizată de rautorităţi, cu scopul luării imediate a măsurilor necesare protejării bunurilor materiale ale cetățenilor.