14 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Platforma ghișeul.ro este disponibilă și pentru persoanele juridice

10 la sută dintre locuitorii din municipiul Alexandria și-au plătit taxele și impozitele locale online. Începând cu data de 15 ianuarie, platforma ghișeul.ro devine disponibilă și pentru persoanele juridice. Patronii pot achita taxele și impozitele locale datorate către bugetul local, online, fără să mai stea la coadă.

Persoanele fizice și juridice pot achita taxele și impozitele utilizând cardul bancar, prin platforma ghiseul.ro sau accesand site-ul oficial al Municipiului Alexandria, unde se regăsește link-ul platformei online ghiseul.ro.

În anul 2020, datorită platformei disponibile în mediul online, ghișeul.ro, au plătit 1125 de contribuabili persoane fizice, reprezentând 10 la sută din cetățenii care au obligații fiscale către U.A.T. Municipiul Alexandria.

Încă de la începutul anului 2021, în primele 4 zile de încasări de taxe și impozite, au optat pentru plata online 260 de contribuabili persoane fizice.

În contextul actual al pandemiei generate de Covid – 19, suntem încurajați să evite plata la ghișeu și să efectueze plăți online, pe platforma ghișeul.ro.