Pietonii, victime ale șoferilor chiar și când traversează pe trecere

pietoni

Un copil de 11 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni. Și nu este singuru caz petrecut pe raza județului nostru în ultimele 24 de ore.

Copil lovit pe trecerea de pietoni

Polițiștii din Alexandria au fost sesizați despre faptul că pe ȘoseauaTurnu Măgurele s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omenești. Totul s-a întâmplat din cauza neatenției. Un bărbat în vârstă de 51 ani din Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseau Turnu Măgurele din Alexandria, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav un minor în vârstă de 11 ani din Alexandria. Copilul se angajase regulamentar în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător (trecere pentru pietoni). Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Pietonii nu mai sunt în siguranță nici când traversează pe ”zebră”

Câteva ore mai târziu, un alt accident soldat cu victime omenești s-a produs pe strada Dunării din Alexandria.

De această dată, un bărbat în vârstă de 48 ani din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din localitate, din direcția străzii Dr. Stâncă spre comuna Nanov, la trecerea de pietoni nu a acordat prioritate de trecere unui prieton. Acesta se afla în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător, accidentându-l ușor.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă ”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *