1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Percheziții la braconierii din Teleorman! Suspecții vânau iepuri, căprioare și fazani

5 persoane au fost ridicate de polițiștii din Teleorman în urma mai multor percheziții domiciliare care au avut loc pe raza județului nostru. Oamenii legii aveau informații că aceștia braconează iepuri, căprioare și fazani.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul persoane din județul Teleorman braconează iepuri, căprioare și fazani, pe timp de noapte, pe fonduri de vânătoare, amplasate în județul Teleorman.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic.

Oamenii legii au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite din dosarul penal pe raza localităților: Măgura, Vitănești, Mârzănești, Răsmirești, toate din județul Teleorman.

În urma perchezițiilor au fost găsite bunuri, care au fost ridicate în vederea efectuării de cercetări, iar câinii au fost lăsați în custodia deținătorilor.

La sediul poliției au fost conduse 5 persoane bănuite, cu mandate de aducere, care au fost audiate, urmând a se dispune măsuri legale împotriva acestora.