30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Percheziție la domiciliul unui suspect de furt calificat

Un bărbat din Videle a fost luat pe sus de mascați. Aceștia, împreună cu polițiștii, au efectuat o percheziție domiciliară după ce oamenii legii au strâns mai multe dovezi împotriva bărbatului. El este suspect de furt calificat.

Polițiștii cercetează un bărbat în vârstă de 55 de ani din orașul Videle, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Activitatea infracțională reținută în sarcina suspectului constă în aceea că, în noaptea de 05/06.02.2020, împreună cu alți doi suspecți care la acest moment se sustrag cercetărilor, ar fi sustras mai multe bunuri folosite la instalația de alimentare cu apă a comunei Tătărăștii de Jos (țevi din pvc, capace metalice de canalizare și racorduri).

Astfel, fiind în continuarea cercetărilor, la data de 20.02.2020 polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unuia dintre suspecți, pe raza orașului Videle, unde au fost identificate mai multe bunuri care fac obiectul cauzei, bunuri care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Față de unul dintre suspecți, bărbat în vârstă de 55 de ani din orașul Videle, a fost luată măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Teleorman și urmează ca să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.