4 martie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

centrul multifunctional pentru tineri

Lucrările la centrul multifuncțional pentru tineri au fost reluate

Doi ani de zile au fost întrerupte lucrările la centrul multifuncțional pentru tineri. După incendiul din octombrie 2015, legislația privind securitatea la incendiu a fost modificată, așa că antreprenorul a fost obligat să adapteze proiectul de construcție a centrului multifuncțional. Acum, municipalitatea speră ca investiția de aproape 10 milioane de lei să fie gata până la vară.

Doi ani de zile lucrările la centrul multifuncțional au fost blocate ca urmare a schimbărilor apărute după Colectiv în legislația privind securitatea la incendiu. Tot proiectul a trebuit refăcut. A fost nevoie să se obțină din nou toate avizele conform noii legislații. S-a organizat o nouă licitație pentru lucrările nou apărute. Acum se lucrează la exterior și în interior și sper ca până în vară să fie recepționat de către Compania Națională de Investiții și predat către Primărie pentru a putea fi folosit în scopul pentru care am solicitat reabilitarea lui.

”Dacă nu se refăceau toate documentațiile și nu se obțineau din nou toate avizele, chiar dacă era terminată clădirea nu am fi putut să o folosim niciodată, deoarece nu puteam să o autorizăm”, spune primarul Alexandriei, Victor Drăgușin.

Conform proiectului, aici vor exista mai multe spații pentru expoziții și spectacole, birouri și spații complementare.

Sală de spectacole multifuncțională, ceainărie și librărie, 2 săli de conferințe(47 locuri și 98 de locuri), spații de expunere, spații de proiecție, cabine pentru actori, etc.

Centrul va fi dotat cu sisteme mecanice de montare / demontare șcenă, ecran cinematograf acționat electric, instalații de lumini, instalații pentru efecte speciale, instalație audio cu comandă centralizată, prelucrare sonorizare, sistem surround de sonorizare în plafon și pereți, instalație de tradus cu sistem de căști wireless, proiectoare, etc.