Pentru promovarea județului Teleorman, Horațiu Mălăele a devenit cetățean de onoare al comunei Talpa

Horațiu Mălăele s-a întors pe ”platourile de filmare” din comuna Talpa. Nu pentru a continua filmările la Moromeții, ci pentru a-i distra pe localnici. Fără vreo introducere, Horațiu Mălăele a început să ”arunce cu glume”. 30 de minute de umor de calitate, răsplătit cu ropote de aplauze.

 ”Ilie Moromete” a devenit cetățean de onoare al comunei Talpa

Actorul Horațiu Mălăele a devenit cetățean de onoare al comunei Talpa. Actorul principal din filmul ”Moromeții 2”, cel care îl interpretează pe Ilie Moromete, a primit această disticție ca urmare a promovării pe care o aduce localității Talpa.

Delicii culinare pentru participanți

Bine-dispuși și cu zâmbetul pe buze cei peste 150 de oameni veniți din toate colțurile țării la un nou ”brunch” organizat în comuna Talpa, au luat parte la un adevărat ospăț în cel mai pur stil românesc. Papilele gustative le-au fost delectate cu șorici, lebăr, zacuscă, brânză, pâine pe vatră, ciorbă de perișoare, berbecuț la proțap, mici, sarmale, cornulețe cu rahat sau plăcintă cu mere.

Brunch-ul de la Talpa face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care se dorește descoperirea mâncărurilor tradiționale românești.

Floarea Calotă a cântat pentru ”Moromeți”

Participanții la eveniment nu s-au bucurat doar de un ospăț pe cinste. Ei s-au delectat și cu muzica de calitate a intrepretei Floarea Calotă sau au jucat călușul, în cadrul unui program de cântece și jocuri tradiționale din Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *