28 noiembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

pensiile

Pensiile vin mai devreme în această lună

Pensiile vor fi date în această lună cu câteva zile mai devreme. Astfel, beneficiarii înregistraţi în bazele de date ale Casei Judeţene de Pensii Teleorman îşi vor putea organiza masa de Crăciun.

Pensionarii teleormăneni îşi vor primi drepturile băneşti mai devreme. Pentru luna decembrie, conducerea Casei Județene de Pensii anunţă achitarea în avans a drepturilor de protectie socială din sistemul public de pensii, fel ca şi asigurările sociale, inclusiv cele pentru invalizi, orfani şi văduve de război, pensiile de agricultori şi pensiile militare.

Poștașii aduc pensiile mai devreme

Dată fiind perioada sărbătorilor de iarnă, achitarea plăţilor se va face de către Poşta Român astfel:  în perioada 14 – 23 decembrie, poştaşii vor livra sumele de bani la domiciliul beneficiarilor, iar până în data de 30 decembrie, pensiile se ridică de la ghişeele subunităţilor poştale, de către titularii de drepturi avizaţi la domiciliu.

”Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă și din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor săi, CNPP va achita în intervalul 14 decembrie – 23 decembrie, inclusiv, toate pensiile care se distribuie prin intermediul C.N. Poșta Română S.A.”, se anunță într-un comunicat al Casei de Pensii Teleorman.

Şi cei care primesc banii pe card i-au putut ridica încă de săptămâna trecută.

În județul Teleorman sunt înregistrați aproximativ 110.000 de pensionari.