Parcul Pădurea Vedea a fost vandalizat

Spațiile verzi din Alexandria au început să fie vandalizate. Chiar și copacii din Pădurea Vedea au fost rupți.

Polițiștii Locali din Alexandria au observat o înmulțire a actelor de vandalism a spațiilor verzi și bunurilor publice din reședința județului. Aceștia au intensificate acțiunile de patrulare și supraveghere noaptea în zonele centrale, dar și în cartierele de blocuri.

Parcul Pădurea Vedea a fost vandalizat

Cele mai multe pagube au fost produse în Pădurea Vedea.

”Mai mulți copaci din pădure au avut de suferit, fiind rupți, ca urmare a intrării cu mașina pe spațiul verde. Poliția a fost sesizată și după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere și identificarea persoanelor responsabile se vor aplica și sancțiunile legale”, spune primarul Alexandriei, Victor Drăgușin.

Se fură și ghivece cu flori

Și nu este singurul caz. În jurul orei 03:20, polițiștii din patrula auto au observat o persoană care sustrăgea 4 ghivece cu flori de la un comerciant care se afla în zona centrală. Polițiștii locali au procedat la somarea și prinderea acestuia. El a fost legitimat și identificat ca L.N. din municipiul Alexandria.

Conform procedurilor a fost anunțată Poliția Municipiului Alexandria. La fața locului s-a deplasat un echipaj, iar cel în cauză și obiectele găsite asupra acestuia au fost predate pe bază de proces verbal, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *