29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Orașul Videle are cea mai mare incidență la cazurile de COVID 19 din județ! Controale pe stradă, magazine și restaurante

Orașul Videle înregistrează cea mai mare incidență în ceea ce privește cazurile de Covid 19 din județul Teleorman. Din această cauză, polițiștii teleormăneni, împreună cu jandarmi, pompieri și reprezentanţi ai DSP Teleorman au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2. Au fost verificate atât persoanele fizice, cât și magazinele și restaurantele. Mai multe persoane prinse fără mască de protecție în spații închise au fost amendate.

Acțiuni de amploare pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Acțiunile s-au desfășurat pe raza orașului Videle și a comunelor limitrofe.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 30 de persoane și au fost verificate 25 societăți comerciale.

Totodată, au fost verificate mijloacele de transport în comun, ocazie cu care li s-a recomandat călătorilor să respecte măsurile de protecție individuală.

Dintre sancțiunile aplicate, 6 au fost pentru nerespectarea prevederilor legale, acestea fiind aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiile închise.

Totodată, au fost avertizate verbal privind portul necorespunzător al măștii de protecție toate persoanele care erau în zonă.

Poliţiştii teleormăneni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.