19 septembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Opt accidente rutiere soldate cu 9 victime

Opt accidente rutiere au avut loc în weekend, pe raza județului Teleorman. Din păcate 9 persoane au fost rănite. De la începutul anului și până în prezent, la nivelul județului au fost înregistrate 14 accidente rutiere grave (cu șase mai puține decât în perioada similară a anului trecut), în urma cărora nouă persoane și-au pierdut viața (cu cinci mai puține față de 2020), iar alte opt au fost rănite grav.

La finalul săptămânii trecute, ca urmare a acțiunilor preventive desfășurate la nivelul județului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale privind regimul circulației pe drumurile publice, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere. Oamenii legii au constatat două infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, conducere fără permis la Rădoiești și Turnu Măgurele.

De la începutul anului și până în prezent, la nivelul județului au fost înregistrate 14 accidente rutiere grave (cu șase mai puține decât în perioada similară a anului trecut), în urma cărora nouă persoane și-au pierdut viața (cu cinci mai puține față de 2020), iar alte opt au fost rănite grav.