29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

agresiune, restrictie

O femeie a fost agresată de soț! Poliția a emis ordin de protecție

Pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri familiale, un bărbat și-a agresat fizic soția. Aceasta a fost lovită cu pumnii, necesitând îngrijiri medicale. Când a scăpat de agresor, femeia a anunțat poliția.

Polițiștii din Roșiori de Vede au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat în vârstă de 64 de ani, care și-ar fi agresat fizic soția, o femeie de 63 de ani.

”Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 19:00, în timp ce se aflau la locuința comună, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri familiale, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția (lovind-o cu pumnii), aceasta necesitând îngrijiri medicale.

Victimei i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu”, spun polițiștii din Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.