27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

O palmă peste obraz i-a cauzat moartea!

Un bărbat din comuna Gălăteni a murit după ce a fost lovit cu o palmă peste obraz. Lovitura a fost atât de puternică încât bărbatul s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit la cap. După două zile petrecute în spitalul din Videle și ulterior la Bagdasar Arseni din București, bărbatul a decedat.

O banală altercație i-a provocat moartea

O banală altercație între doi localnici din comuna Gălăteni s-a terminat printr-o tragedie. Din cauza unei palme, un bărbat a murit.

“La data de 1 august 2017, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de incupatul Chiriţă Răzvan George din comuna Gălăteni, sat Bâscoveni, judeţul Teleorman, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Arestat pentru 30 de zile

La data de 02.08.2017 s-a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman luarea faţă de inculpatul Chiriţă Răzvan George a măsurii arestului la domiciliu în imobilul situat în comuna Gălăteni, sat Bâscoveni, jud. Teleorman, pe o perioadă de 30 de zile, măsură admisă prin încheierea penală din data de 04.08.2017”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Potrivit procurorilor telormăneni, nenorocirea s-a petrecut în seara zilei de 27 iulie, pe terasa unui magazin din comuna Gălăteni.

S-a lovit în zona capului, de beton

”Chiriţă Răzvan George, deranjat de cuvintele injurioase ce i-au fost adresate de către victima Cîmpeanu Gheorghe din aceeaşi localitate, a lovit-o cu palma peste obrazul stâng, cu intensitate sporită, fapt ce a condus la dezechilibrarea acesteia, care a căzut şi s-a lovit în zona capului, de beton, fiind transportată la Spitalul Videle, în vederea acordării de îngrijiri medicale, şi, ulterior, la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, unde a decedat la data de 28.07.2017, din cauza leziunilor de la nivelul capului”, se mai arată în comunicatul procurorilor telormăneni.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman face precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal şi nu are rolul de a înfrânge prezumţia de nevinovăţie a persoanei cercetate.