Iată ce NU trebuie să-ți lipsească dacă pleci în vacanță vara aceasta

vacanță

Sezonul estival a început, iar tu visezi la o vacanță pe o insulă exotică, cu plaje întinse, apă cristalină și nisip fin?

vacanță

Pentru o vacanță de vis, îți recomandăm o destinație de vis – Maldive. Dacă îți dorești un sejur de neuitat, găsești oferte de vacanta in MALDIVE pe Karpaten.ro. Aruncă o privire și nu vei fi dezamăgit!
Iată câteva lucruri ce NU trebuie să-ți lipsească din bagaj, atunci când te pregătești pentru o vacanță lungă:

• Haine lejere și comode.

vacanță

Având in vedere faptul că îți vei petrece vacanța pe litoral, te sfătuim să iei cu tine haine subțiri si vaporoase, de vară. Îți recomandăm aceste tricouri pentru barbati marca Massini, ce sunt deopotrivă comode și elegante. Mai impachetează și niște pantaloni subțiri din in, o pereche de sandale si una de tenisi flexibili si comozi. Nu uita pelerina de ploaie, pentru ca la tropice plouă frecvent!

• O geantă cu electronice.

vacanță

Unor persoane nu le place să se despartă de laptop, tabletă sau telefon mobil nici măcar atunci când pleacă în vacanță pentru a se relaxa și a se deconecta de problemele cotidiene. Dacă și tu faci parte din această categorie, ai grijă să nu-ti uiți laptopul acasă, împreună cu celelalte gadget-uri pe care le consideri indispensabile. Pentru acestea, vei avea nevoie de încărcătoare, întrucât bateria nu va funcționa la nesfârșit! Poți achiziționa incarcatoare de notebook de pe www.laptopstrong.ro, unde vei găsi un raport preț-calitate excelent!

• Accesorii de plajă.

vacanță

Acestea sunt prioritare, așa că asigură-te ca iei cu tine următoarele lucruri: prosoape de plajă, rogojină, ochelari de soare, pălărie, slipi și cremă solară. Cel din urmă obiect este absolut esențial, dacă vrei sa te ferești de insolație și de efectele negative ale expunerii îndelungate la soare. Sfatul nostru este sa nu mergi pe plajă dimineața, pentru că ultravioletele sunt foarte periculoase pentru piele. Evită și orele de vârf, atunci când soarele bate cu putere, pentru a prevedea arsurile pielii.

• O trusă cu medicamente.

vacanță

Cu toate că ai impresia că ești sănătos tun și nu ai nevoie de medicamente, este bine să fii precaut, totuși. Așa că ia cu tine o geantă, în care să se regăsească toate medicamentele ce ți-ar putea fi utile, în cazul în care te vei simți rău: pastile pentru dureri de cap, medicamente pentru dureri de stomac, pansament, leucoplast, soluție dezinfectantă pentru curățarea rănilor și așa mai departe. Este mai bine să fii pregătit, decât să întâmpini neplăceri, nu-i așa?

• Acte, carduri și bani.

vacanță

Atunci când călătorești în străinătate, trebuie ca mai întâi să te pregătești minuțios. Mergi la o casă de schimb valutar și schimbă bancnotele românești în Euro sau în moneda de circulație națională a țării în care îți vei petrece sejurul. Schimbă suficient de mulți bani, pentru a fi acoperit. Poți lua cu tine și cardurile, deși peste granițe s-ar putea să nu le poți folosi. Actele, in schimb, sunt absolut esențiale! Nici nu vei putea trece granița, dacă nu vei avea asupra ta toate actele de identificare necesare. Așa că ia cu tine o borsetă, in care să ții toate documentele si lucrurile de valoare. Pe acestea te sfătuim să o porți tot timpul la brâu, ca să nu o rătăcești accidental.

Când îți faci bagajele, asigură-te că bifezi de pe listă toate obiectele necesare, pentru a te putea bucura de o vacanță liniștită. Noi îți urăm un sejur plăcut și multă distracție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *