20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Nouă oferte pentru constuirea Spitalului Județean de Urgență Alexandria

Nouă ofertanți pentru construirea noului corp al Spitalului Județean de Urgență Alexandria. Pe 8 martie a fost ultima zi în care au putut fi depuse oferte pentru construirea unui nou corp la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. Și-au exprimat interesul pentru câștigarea contractului 9 ofertanți. Comisia de evaluare va începe, de îndată, evaluarea ofertelor și așteptăm declararea câștigătorului în cel mai scurt timp.

”Noul corp va avea subsol, parter și 5 etaje și va fi construit pe o suprafață desfășurată de 7.733mp. Va dispune de 72 de paturi, dintre care: spitalizare de zi – 13, nașteri – 27, ATI – 26, Bloc Operator – 6.

Sănătatea teleormănenilor este foarte importantă și nu precupețim niciun efort pentru a le oferi cele mai moderne servicii, în unități medicale cu dotări de ultimă generație”, spune deputatul PNL, Costel Barbu.

Și nu este singurul spital care se modernizează. Potrivit aceleiași surse și Spitalul Orășenesc Zimnicea va fi dotat coresunzător. Este vorba despre amenajarea și dotarea secție de recuperare medicală.