20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Bărbat lovit şi umilit pentru simpla distracţie

Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice a fost lovit şi umilit pentru distracţia unora. Imaginile cu întâmplarea respectivă au ajuns în spaţiul public, iar acum poliţiştii îi caută pe agresori.

Polițiștii teleormăneni au demarat cercetări după ce, pe rețelele de socializare au apărut imagini în care un bărbat este lovit cu parul de câțiva consăteni. Incidentul a avut loc, zilele trecute, în satul Orbeasca de Jos, județul Teleorman.

Pe imaginile apărute în spațiul public se vede cum un bărbat este lovit cu o bâtă, aparent fără motiv. Se pare că bărbatul lovit este cunoscut în localitate ca o persoană cu afecțiuni psihice, iar agresorul l-ar fi luat la bătaie pur și simplu pentru propria distracție.

În urma evenimentului, nimeni nu a sesizat organele abilitate, însă, după apariția imaginilor, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu și acum efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situație de fapt.