4 mai 2024

TR News

Stiri din Teleorman

angajare construcții bonuri pentru sport și cultura

Noi șanse de angajare la început de lună! 300 de locuri de muncă vacante

Aproximativ 300 de locuri de muncă, vacante la început de lună. Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au șansa să se angajeze.

O nouă sanșă de angajare

Ofertă interesantă și diversificată de locuri de muncă, la început de lună. În evidențele AJOFM Telorman sunt înregistrate un număr de 299 locuri de muncă. Acestea sunt puse la dispoziţie de 47 agenţi economici. Domeniile sunt diverse, de la industrial, economic și IT, până la alimentaţie publică, vânzări sau transporturi.

Mai mult, sunt înregistrate un număr de 153 locuri de muncă pentru ucenici, în domenii de activitate, precum: confecţii textile şi confecţii PVC.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 31 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 170 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 98 locuri de locuri de muncă.

Alexandria

211 locuri de muncă, 34 agenţi economici (domenii: industrial, economic, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, confecţii PVC, alimentaţie publică, vânzări, servicii şi comerţ; 31 locuri pentru persoane cu studii superioare, 123 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 57 locuri pentru persoane necalificate).

Roşiori de Vede

85 locuri de muncă, 11 agenţi economici (domenii: confecţii textile, confecţii PVC, alimentaţie publică, servicii şi comerţ, 46 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 39 locuri pentru persoane necalificate).

Turnu Măgurele

1 loc de muncă, în domeniul IT, pentru persoane cu studii medii şi profesionale.

Zimnicea

2 locuri de muncă, 1 agent economic, în domeniul servicii şi comerţ, pentru persoane necalificate.

ATENȚIE! TR News nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile apărute în listă. Datele sunt oferite de AJOFM Teleorman.