26 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Alertă meteorologică! Se strică vremea și în Teleorman Avertizare de vreme rea

Avertizare de vreme rea! Vin ploile în Teleorman

Avertizare de vreme rea! Meteorologii anunță cantități însemnate de precipitații pentru județul nostru.

Avertizare de vreme rea! Cod portocaliu de ploi

Prognoza meteo anunță că astăzi vom avea parte de o zi destul de frumoasă din punct de vedere meteorologic, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Din această noapte, însă, lucrurile se schimbă radical, conform meteorologilor. La noapte, cerul se va înnora și va începe să plouă.

De fapt, Teleormanul se află sub un cod portocaliu de ploi, valabil din această noapte, de la ora 01:00 și până duminică, la ora 22:00. În acest interval orar vor cădea precipitații de 30 până la 75 l/mp.

Vremea se strică

În plus, meteorologii anunță că vremea se va răci accentuat, mai ales în zona de sud a țării. Cu precădere în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, local, cantitățile de apă vor fi însemnate și se mențin condiții de descărcări electrice.

În ceea ce privește județul Teleorman, vremea se va răci accentuat. Cerul va fi noros și va ploua, iar vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări. Mâine, mercurul din termometre nu va mai indica decât o temperatură maximă de 9 grade Celsius.

La munte va ninge

Duminică, la munte vor predomina ninsorile. În Teleorman, vremea va fi în continuare rece. Cerul va avea înnorări și va ploua, cu precădere în cursul zilei și în prima parte a nopții. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în prima parte a zilei. În ceea ce privește temperaturile, în Alexandria, de exemplu, maxima va fi, duminică, de doar 13 grade Celsius.

Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Începutul săptămânii viitoare pare să aducă vreme mai bună în toată țara și în județul nostru. În Teleorman, conform meteorologilor, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu ceva înnorări, dar șansele de ploaie vor fi mici. Vântul va sufla slab și moderat.