20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Nesimțirea nu are limite! Un cetățean a distrus mobilierul urban din Pădurea Vedea

Un cetățean s-a ales cu amendă după ce a distrus aranjamentul Primăriei Alexandria din Pădurea Vedea cu ocazia Sfintelor Paște. Persoana respectivă a încercat să ”ciocnească” un ou de pământ pentru a vedea care e mai tare!

Se înmulțesc faptele de distrugere a mobilierul urban din municipiul Alexandria. Dacă până în prezent polițiștii au aplicat doar avertismente verbale, mai nou aceștia au ieșit început să dea și amenzi.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Poliția Locală Alexandria au patrulat în toate zonele aglomerate de pe raza municipiului Alexandria, în vederea menținerii ordinii și liniștii publice.

Tot în această perioadă, polițiștii locali au aplicat o sacțiune contravențională unui cetățean din Alexandria, după ce mobilierul urban instalat în Parc Pădurea Vedea a avut de suferit, nefiind respectate normele de conviețuire socială. Până în prezent s-au aplicat numeroase avertismente verbale cetățenilor dar, din păcate, aceste incidente se tot repetă.

Astfel, pentru fapta comisă, cetățeanul în culpă a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 100 de lei, pentru distrugerea mobilierului urban.