11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Elevii din Zimnicea primesc, gratuit, tablete care îi ajută la teme și la școala on-line

Elevii din Zimnicea vor avea parte de o surpriză plăcută, la întoarcerea la școală din vacanța de Paște. Aceștia vor primi, gratuit, câte o tabletă care îi va ajuta la teme și la școala on-line, dacă va fi nevoie. 

Toți elevii zimniceni vor beneficia în cel mai scurt timp de tablete gratuite pentru susținerea cursurilor online. Primăria Zimnicea a semnat deja un contract de achiziție a 1.362 de tablete, echipamente menite să completeze procesul de digitalizare a școlilor din oraș. Acestea vor intra în posesia elevilor în prima zi de școală de după vacanța de Paște.

Pe lângă tablete, școlile din Zimnicea vor beneficia și de 87 de laptopuri, prin intermediul unei investiții care se ridică la suma de 11 miliarde de lei vechi. Aceasta nu este singura măsură implementată de Primăria Zimnicea. Anul trecut au fost dotate toate sălile de clasă cu table inteligente/interactive și au fost asigurate conexiuni rapide de internet.

În acest moment, toate școlile din orașul Zimnicea se află într-un proces de extindere și modernizare care costă peste 200 de miliarde de lei vechi.