12 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Modernizarea sistemului de irigații, o prioritate pentru Adrian Gâdea

Agricultura este singura șansă a României, iar județul nostru poate contribui la dezvoltarea țării. Terenurile agricole din zonă sunt extrem de fertile, dar din păcate și verile secetoase. În acest sens, investițiile în modernizarea sistemului de irigații devin esențiale.

În urma declarațiilor președintelui Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, investițiile în modernizarea sistemului de irigații devin un punct focal al strategiei de dezvoltare agricolă. Această prioritate a fost subliniată în timpul vizitei ministrului Agriculturii, Florin Barbu, însoțit de oficiali importanți din domeniu.

Obiectivul principal al întâlnirii a fost consolidarea sprijinului pentru fermieri prin revitalizarea și actualizarea infrastructurii de irigații din județul Teleorman. Adrian Gâdea a subliniat importanța acestei inițiative, evidențiind potențialul agricol deosebit al regiunii.

Modernizarea sistemului de irigații este considerată esențială pentru creșterea și eficientizarea producției agricole în Teleorman. Prin eforturile conjugate ale autorităților locale și centrale, se urmărește îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru fermieri și creșterea competitivității sectorului agricol.

Vizita ministrului Agriculturii și discuțiile ulterioare demonstrează angajamentul ferm al autorităților în sprijinirea agriculturii și a comunităților rurale. Reabilitarea și modernizarea sistemului de irigații reprezintă un pas semnificativ către o agricultură mai sustenabilă și mai productivă în județul Teleorman.