11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Mobilitate în Zimnicea și în zona învecinată

Orașul Zimnicea este în procesul de elaborare a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, în cadrul proiectului Reactualizare Plan urbanistic general și Regulament local de urbanism și Plan de mobilitate urbană durabilă al orașului Zimnicea, județul Teleorman.

Cu acest prilej li s-a adresat locuitorilor orașului invitația de a se implica în procesul de planificare, prin completarea chestionarului referitor la deplasările lor zilnice, nevoile și preferințele de mobilitate în oraș și în zona învecinată.

Scopul planului este de a identifica cele mai bune soluții pentru configurarea unui sistem de transport eficient și prietenos cu mediul, iar cel mai bun mod pentru aceasta este pornind de la nevoile locuitorilor.

Părerile locuitorilor orașului Zimnicea pot fi transmise prin completarea chestionarului Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, folosind link-ul  https://forms.gle/7tjdGWwdB3tr6b4t9

Prin completarea acestui chestionar, aceștia pot contribui direct la transformarea modului de deplasare al oamenilor în și din Zimnicea.

Maria Bazavan