Miting anti PSD, Guvernul Tudose și Dragnea în fața Prefecturii Teleorman FOTO

Miting în Alexandria! Aproximativ 350 de liberali din județul Teleorman au manifestat în fața Prefecturii Teleorman. Aceștia au cerut demisia Guvernului Tudose.

Miting în Alexandria

Liberalii încep să facă opoziție și să se facă auziți. După mai multe luni în care singurul partid de opoziție a fost reprezentat de Mișcarea Populară a lui Traian Băsescu, iată că liberalilor le-a venit glasul. Conducerea Partidului Național Liberal filiala Teleorman, în frunte cu președintele Eugen Pârvulescu, a organizat un miting de protest împotriva Guvernului Tudose și a PSD.

Peste 350 de manifestanți

miting

Liberalii și-au dat întâlnire în fața sediului județean al partidului din Alexandria și, înarmați cu pancarte și fluiere, au pornit spre Prefectura Teleorman. Aproximativ 350 de persoane din tot județul. Pe drumul de câțiva metri pe care l-au parcurs de la sediu și până la Prefectură, aceștia au scandat : ”Hoții”, ”La pușcărie”, ”Jos ciuma roșie”, ”Jos Guvernul”.

Ajunși în fața Prefecturii, manifestanții au început să scandeze împotriva Partidului Social Democrat: ”Jos Dragnea”, ”Hoții” și ”Libertate”.

Guvernul Tudose trebuie să plece acasă

Cel care a ținut isonul protestatarilor a fost chiar președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pârvulescu. Acesta a vorbit despre dezastrul economic în care se află România și a cerut ca PSD și Guvernul Tudose să plece acasă.

”Cei care au ieșit în stradă, în Alexandria, au ieșit din disperare. Se vede cu ochiul liber că actualul Guvern este depășit de situație și trebuie să plece acasă. Zi de zi, lumea este mai nemulțumită. Cred în puterea de discernământ a multor parlamentari PSD și ALDE și cred că atunci când va veni votul în Parlamentul României, pe moțiunea de cenzură, vor trimite Guvernul acasă”, a mărturisit senatorul Eugen Pârvulescu.

Acesta este convins că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose va trece, ea urmând să fie votată și de unii social-democrați.

Majoritatea protestatarilor au fost bine pregătiți. Dacă nu aveau în mână un fluier sau o goarnă, cu siguranță aveau un mesaj pentru Liviu Dragnea sau Guvernul Tudose: ”10 luni de minciuni”, ”în democrație, hoții stau la pușcărie”, ”justiție, nu corupție”, ”jos labele de pe buget”, ”susține moțiunea”, se putea vedea scris pe pancartele cu care purtate de protestatari.
2 thoughts on “Miting anti PSD, Guvernul Tudose și Dragnea în fața Prefecturii Teleorman FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *