8 martie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

radar politie

Razii, controale și zeci de amenzi date de polițiștii teleormăneni

Polițiștii teleormăneni au ”target” de amenzi. Pentru a crește bugetele locale, oamenii legii trebuie să-i ”ardă” pe șoferi la buzunar.

Zeci de razii au fost organizate în weekend în tot județul Teleorman. Zeci de șoferii au primit amenzi, iar unii au rămas fără permise de conducere. Majoritatea au fost surprinși de aparatul radar.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acționat ”pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere”. Cu acest prilej ei au dat 60 de sancțiuni contravenționale în valoare de 41.045 lei.

Mai mult, aceștia au reținut și un permis de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Zeci de amenzi și în Roșiorii de Vede

Dar nu sunt singurele amenzi. Acțiuni similare au fost organizate în toate orașele și municipiile din județ. De exemplu,polițiștii din Roșiorii de Vede au desfă;urat o acțiune pentru ”prevenirea accidentelor”. Cu acest prilej, aparatul radar a surprins 35 de șoferi care ”au călcat prea tare pedala de accelerație”. Oamenii legii din Roșiori au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.280 lei. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere și retrase 4 plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Polițiștii din Videle au stat la pândă

Tot la pândă au fost și polițiștii din Videle. Sub pretextul unor acțiuni pentru ”combaterea accidentelor”, polițiștii din Videle au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.400 lei.