20 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Minori loviți, umiliți și batjocoriți de vânzătoarele unuii magazin de haine din Alexandria

Două copile au fost umilite, lovite și batjocorite de vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria. Una dintre fetițe a fost prinsă ”la furat”. Fără să stea pe gânduri sau să sune la poliției, vânzătoarele au luat decis să-și facă singure dreptate.

Umilite, lovite și dezbrăcate. De acest tratament au avut parte două minore din municipiul Alexandria. Una dintre ele a fost prinsă ”la furat” de vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria. În loc să anunțe organele abilitate pentru a lua măsurile care se cuvin, vânzătoarele și-au făcut singure dreptate.

Au început să le lovească pe copile, le-au dezbrăcat de haine, le-au scris cu markerul pe față și pe una dintre ele au dat-o afară, în plin centru, dezbrăcată. Mai mult decât atât au filmat toată întâmplarea și au postat filmulețul pe rețelele sociale.

Deși până în prezent nici una dintre fetete umilite nu a depus plângere la poliție, oamenii legii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal în acest sens.

”A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de furt, tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate. Ancheta este în desfășurare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Telorman, Daniela Pășu.