Minori loviți, umiliți și batjocoriți de vânzătoarele unuii magazin de haine din Alexandria

Două copile au fost umilite, lovite și batjocorite de vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria. Una dintre fetițe a fost prinsă ”la furat”. Fără să stea pe gânduri sau să sune la poliției, vânzătoarele au luat decis să-și facă singure dreptate.

Umilite, lovite și dezbrăcate. De acest tratament au avut parte două minore din municipiul Alexandria. Una dintre ele a fost prinsă ”la furat” de vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria. În loc să anunțe organele abilitate pentru a lua măsurile care se cuvin, vânzătoarele și-au făcut singure dreptate.

Au început să le lovească pe copile, le-au dezbrăcat de haine, le-au scris cu markerul pe față și pe una dintre ele au dat-o afară, în plin centru, dezbrăcată. Mai mult decât atât au filmat toată întâmplarea și au postat filmulețul pe rețelele sociale.

Deși până în prezent nici una dintre fetete umilite nu a depus plângere la poliție, oamenii legii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal în acest sens.

”A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de furt, tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate. Ancheta este în desfășurare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Telorman, Daniela Pășu.

4 thoughts on “Minori loviți, umiliți și batjocoriți de vânzătoarele unuii magazin de haine din Alexandria

  1. Care copile, ca sant gata coapte.Poate ziceati sa le dea si cate o diploma pentru talentul lor de hoate.Eu inteleg sa fim toleranti,dar nu cu astfel de specimene.

  2. Daca exista comentatori care sunt partasi ai furtului sai ia dracu putea sa fie vinzatoare nevasta fica sau oricine care platea furtu. Politia daca ancheteaza vinzatoarele sunt niste nesimtiti. Sa ancheteze parinti rude ca nu ie prime caz si asa viata merge inainte si hoti o duc bine. Ce daca ierau minore o lectie ie bine venita nu am compasiuna pt hoti. Maine face la fel inalt loc

  3. Eu cred ca aceste fete au recurs la acest gest dintr-o saracie crunta de care au parte fara voia lor. Se uita si ele la alte fete,colege de-ale lor, mai imbricate,mai fitoase. Dar stiti cum se spune,satulul nu crede flamandului. Trebuie urgent conciliate si ajutate dpdv material si psihologic. Dezabrob atitudinea vanzatoarelor fata de aceste copile neajutorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *