18 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Meci de infarct. Sporting Roșiori a înscris 3 goluri în ultimele 10 minute

Roșiorenii au acceptat să joace împotriva celor de la Voluntari 2, dar nu au renunțat la protest.

Deși situația financiară a echipei rămâne în continuare incertă, iar răspunsurile întârzie să apară, fotbaliștii lui Cristi Negru au demonstrat că fotbalul rămâne mai presus de buzunare.

În semn de protest, echipa roșioreană a pătruns pe teren cu 10 minute întârziere însă ceea ce a urmat a fost o adevărată lecție de fotbal.

Roșiorenii încep în forță

Sporting Roșiori este prima care deschide scorul. În urma unei lovituri libere de la 30 de metri, Pâslaru reușește să pătrundă strategic pe spațiul porții și împinge mingea în poarta celor de la Voluntari 2.

Deschiderea scorului nu a potolit foamea de joc a echipei noastre care conduce ostilitățile până la finalul primei jumătăți a partidei.

Ocaziile se răzbună

Roșiorenii continuă să atace și în a doua repriză, însă oaspeții revin năucitor și întorc rezultatul. Ultimele 20 de minute ale meciului se transformă într-un adevărat spectacol fotbalistic. Faze explozive, atacuri succesive, ocazii de infarct și goluri în rafală.

În minutul 80, echipa roșioreană era condusă cu scorul de 4-1 și nimeni nu mai credea să se schimbe ceva. Surpriza însa s-a produs.

Final interzis cardiacilor

Ivănică profită de o lovitură liberă și înscrie. Sitaru îi urmează exemplul și în minutul 85 împinge balonul în poartă după o lovitură de cap. Careul celor de la Voluntari se transformă într-un adevărat ring de luptă. Apărarea oaspeților face eforturi supraomenești să conserve rezultatul. Faze fixe, pressing și acțiuni în forță.

În minutul 90 roșiorenii reușesc să egaleze printr-un șut al lui Călin care speculează o breșă în defensiva adversarilor.

Scorul final 4-4. Un egal muncit, mare cât o victorie pentru o echipă care duce lipsă de susținere, dar care confirmă.

Rezultate și marcatori SERIA III, etapa 12

ACSO Filiaşi – ACS Şirineasa 2-0 Alexandru Fotescu (21, 51)

FC Aninoasa – SCM Piteşti 1-1 Alin Neguţ (67) / Andrei Panait (44)

Steaua Bucureşti II – Urban Titu 2-1 Robert Vâlceanu (2), Cristian Onţel (69) / Ionică Marinică (62)

FCM Alexandria – Atletic Bradu 0-0

CS Podari – CS Mioveni II 1-2 George Neacşu (1) / Eduard Neacşu (17), Alexandru Şorican (36)

Sporting Roşiori – FC Voluntari II 4-4 Mădălin Pâslaru (20), Dănuţ Ivănică (80), Ion Sitaru (85), Cosmin Călin (90) / Adrian Voicu (62), Constantin Costache (63), Raphael Stănescu (66), Laurenţiu Lapteş (75)

Flacăra Moreni – CS U Craiova II 0-0

Concordia Chiajna II stă.

Clasament Liga a 3-a, Seria III

clasament-liga-a-3-a