Dragostea adevărată are patru roți! Mașinile de epocă au luminat județul Teleorman

Zeci de maşini de epocă au strălucit în centrul Alexandriei, cu ocazia zilelor județului Teleorman. Autoturismele care şi-ar găsi cu uşurinţă un loc într-un muzeu au fost aduse din toate colţurile ţării.

”Bătrânele doamne” au strălucit în centrul Alexandriei

Lustruite, spălate, parfumate, aranjate… ca scoase de pe bandă. Aşa s-au prezentat automobilele de epocă participante la prima ediție a Zilelor județului Teleorman. Cum şi-au făcut apariţia pe străzile din municipiul Alexandria, ”bătrânele doamne” au atras privirile a sute de trecători.

Dragostea are 4 roți

Deşi proprietarii bijuteriilor pe 4 roţi îşi au domiciliul în Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman sau Bucureşti, cu toţii au ceva în comun, pasiunea pentru frumos, dar în special pentru autoturisme mai vechi de 30 de ani.

O pasiune costisitoare

Deşi cu toţii spun că această pasiune este destul de costisitoare, nici unul nu se gândeşte să renunţe sau să-şi vândă maşina în care a investit pe lângă bani, timp şi mult suflet.

Proprietarii acestor bijuterii pun atâta pasiune când vorbesc despre maşinile lor, încât ai zice că îşi laudă copiii şi nu maşinile.

Admirate și fotografiate mai ceva ca top modelele

Bijuteriile pe patru roţi au atras imediat zeci de curioși. După ce s-au plimbat printre ele şi au aflat detalii tehnice, majoritatea şi-au făcut şi poze cu care să se laude peste ani şi ani.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *