27 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Mașini în flăcări. Două autoturisme au ars ca torțele în curțile unor teleormăneni

Două autoturisme au ars ca torțele. Ambele au avut ca principală cauză un ”scurtcircuit electric”. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Autoutilitară în flăcări

S-au trezit cu mașina în flăcări. Liniștea unei familii din comuna Buzescu a fost astăzi stricată de izbucnirea unui incendiu în propria curte. Din senin, mașina parcată regulamentar la intrarea în casă a început să ardă. Panicați, oamenii au sunat la 112, iar în cel mai scurt timp un echipaj de intervenție de la Alexandria s-a deplasat la fața locului. 5 subofițeri  s-au luptat cu flăcările, reușind în cele din urmă să lichideze focarul.

”Este vorba despre o autoutilitară Ford. A ars partea din față a mașinii în proportie de 65 la sută. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric. Bunuri distruse apreciate la suma de 6500 lei, iar salvate – 3500 lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Un alt apel anunța un nou incendiu

În timp ce pompierii alexăndreni se luptau pentru a stinge incendiul din Buzescu, un alt apel la numărul de urgență 112 anunța un alt incendiu izbucnit la un alt autoturism. De această dată în comuna Baciu.  De această dată cazul a fost preluat de pompierii din Videle.

”În ccomuna Baciu a fost vorba despre un autoturism Opel. Au ars: bordul, instalația electrică și interiorul mașinii. Pagubele au fost estimate la suma de 3000 lei, iar bunurile salvate la 9000 de lei. Cauza probabilă a incendiului – scurtcircuit electric”, ne-a mărturisit Gelu Dragomir.

La nici unul dintre evenimente nu s-au înregistrat victime.