28 noiembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

liviu dragnea psd

Liviu Dragnea: ”Am votat pentru creșterea economiei și pentru locuri de muncă”

Liviu Dragnea, președintele PSD a votat, în această dimineață, la Turnu Măgurele.

Președintele PSD și-a exercitat dreptul de vot în municipiul în care își are domiciliul, la Turnu Măgurele. Acesta a spus că a votat pentru o guvernare competentă, care să contribuie chiar de mâine la creșterea economiei.

”Azi am votat pentru creșterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulți bani în buzunarele românilor, pentru pensii și salarii mai mari. Pentru a îmbunătăți rapid situația din educație și sănătate și pentru a reda demnitatea medicilor și profesorilor.

Pentru taxe și impozite mai mici și pentru a-i sprijini pe oamenii de afaceri. Pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să-și poată cumpăra o casă și să ajungă rapid în clasa de mijloc.

Pentru un program de readucere la viață a satului românesc și pentru a ne hrăni din roadele pământului nostru, și nu din importuri de proastă calitate.

Vreau, de asemenea, ca românii să se simtă acasă în țara lor și România să fie o casă bună pentru toți, nu doar pentru o parte dintre ei.

Am votat pentru o guvernare competentă și responsabilă și care poate face toate aceste lucruri începând de mâine. Nu peste ani, ci de mâine”, a declarat Liviu Dragnea la ieșirea de la urne.

Liviu Dragnea, mesaj pentru români

Președintele PSD, Liviu Dragnea le-a transmis, la ieșirea de la vot, un mesaj românilor și, implicit, teleormănenilor. El le-a spus oamenilor să iasă la vot, pentru că numai așa pot face diferența.

”Sper ca românii să vină astăzi la vot și să facă diferența între realitate și vorbe, între manipulare și adevăr”, a mai declarat Dragnea.

Teleormanul, pe locul I în ceea ce privește prezența la vot

Conform Biroului Electoral Central, la ora 12:00, peste 58.000 de teleormăneni își exercitaseră deja dreptul de vot. Acest lucru înseamnă o prezență la urne, în Teleorman, de 18,12 la sută. Județul nostru este pe primul loc la nivel național în ceea ce privește prezența la vot.