1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Liberalii se grăbesc ca fata mare la măritat

Liberalii teleormăneni se grăbesc ca fata mare la măritat

Liberalii teleormăneni nu mai au răbdare. Deși campania electorală pentru alegerile parlamentare începe abia peste o lună, conducerea PNL Teleorman a pornit la pas prin județ pentru a convinge electoratul să-i voteze.

Grabă mare pe liberalii teleormăneni. Eșecul de la locale pare că a trezit la viață conducerea PNL Teleorman. Pentru a nu repeta greșelile din urmă cu jumătate de an, atunci când toate cele 5 orașe și municipii au fost pierdute în favoarea PSD, iar din cele 92 de primării comunale nu au reușit să-și adjudece decât 27, liberalii teleormăneni vor să ia lucrurile pas cu pas, așa cum au fost învățați de la Cotroceni.

Într-o zi de duminică, 16 octombrie, liniștea comunei Islaz a fost perturbată de venirea mai marilor liberali de la Alexandria, în frunte cu Eugen Pîrvulescu. Liderul Partidului Naţional Liberal Teleorman, Eugen Pîrvulescu, și-a anunțat deja candidatura la alegerile parlamentare din iarna acestui an. Mai mult, acesta vrea să fie locomotiva partidului și va deschide lista liberalilor teleormăneni la Senatul României.
Ca locomotivă, are mult de tras! Și-a făcut un calcul simplu și i-a dat cu virgulă. A înțeles că nu are cum să acopere în cele 30 de zile de campanie electorală toate localitățile județului Teleorman, 97 la număr! Așa că s-a gândit să fure puțin startul.

”Acum la ISLAZ alături de echipa PNL locală. Începem revoluția în fieful lui Dragnea”, a fost mesajul lui Eugen Pârvulescu, postat pe contul personal de Facebook în această dimineață. A atașat și o fotografie galbenă-gutuie, că tot este sezonul.

Potrivit calendarului electoral stabilit prin Hotărârea Guvernului nr. 635/2016, campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an se va desfășura în perioada 11 noiembrie – 10 decembrie.

Rămâne de văzut dacă strategia liberalilor va da roade. Sau pe data de 12 decembrie vor vrea să ”divorțeze”, reproșându-și că s-au grăbit ca fata mare la măritat?