Iubitorii de teatru au motive de bucurie! La Alexandria se deschide “Teatru la Cinema”

Vești bune pentru amatorii de teatru din Alexandria! Începând de duminică, 9 decembrie, la Happy Cinema din Alexandria se va inaugura “Teatru la Cinema”.

Spectacole de teatru pentru copii şi adulţi

Iubitorii de teatru au motive de bucurie! Duminică se inaugurează Teatru la Cinema în Alexandria. Acesta este proiect cultural ce facilitează accesul publicului larg la spectacole de teatru organizate în sălile cinematografelor situate în mari centre comerciale.

Municipiul Alexandria este al șaselea oraș din rețeaua “Teatru la Cinema”, după București, Buzău, Focșani, Ploiești și Pitești. Spectacolele din Alexandria vor avea loc la Happy Cinema din centrul comercial Winmarkt Alexandria, reprezentând a 13-a locație “Teatru la Cinema”.

Primele spectacole sunt destinate micuţilor

Primele reprezentații programate la Teatru la Cinema din Winmarkt Alexandria sunt dedicate copiilor, fiind vorba despre spectacole de teatru interactiv și cu păpuși. Astfel, micii spectatori și părinții lor sunt așteptați la “Ursul păcălit de vulpe” pe 9 decembrie și la “Aventurile lui Pingolino” pe 16 decembrie.

Biletele costă 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii și pot fi cumpărate de la casa de bilete a Happy Cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *