27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Un teleormănean se dă drept jurnalist TRNEWS și amenință oamenii

Site-ul TRNEWS a crescut, în cele două luni de la înființare, mai repede și mai frumos decât ne așteptam noi, fondatorii acestuia. Echipa TRNEWS este formată din jurnaliști cu experiență de peste 10 ani în presa scrisă și audio-video națională și teleormăneană, care și-au consumat toate resursele pentru a putea oferi cititorilor articole de calitate și informații utile.

În ultima vreme, însă, un individ a devenit atât de pasionat de site-ul nostru încât afirmă în orice context că este jurnalist al TRNEWS. Numele său este Dragoș Alin Gheorghe și hărțuiește oamenii din Alexandria și din județ cu pretextul că face investigații pentru TRNEWS, lucru total NEADEVĂRAT.

img_6579

Nici unul din fondatorii TRNEWS NU folosește hărțuirea, amenințarea sau șantajul pentru a obține informații care, ulterior, să fie publicate pe site.

Luați legătura cu organele abilitate

Rugăm orice locuitor al acestui județ, care îl întâlnește pe acest individ, să îl ignore și să nu ezite, dacă se simte amenințat sau lezat în orice fel, să se adreseze organelor de Poliție.

dragos-alin-gheorgheDragoș Alin Gheorghe NU este colaborator al site-ului nostru și doar se folosește de numele TRNEWS pentru a-i hărțui și a-i deranja pe semenii noștri.

Fondatorii TRNEWS își cer scuze în mod personal față de cei care s-au simțit lezați în orice fel de acest individ și vă asigurăm că vom face toate demersurile să stopăm aceste inconveniente.

Vă mulțumim, dragi cititori, că sunteți alături de noi și vă asigurăm, în continuare, de imparțialitatea și de profesionalismul nostru.