Județul Teleorman pierde un om din Guvern! Carmen Dan și-a dat demisia

Județul Teleorman pierde un om din Guvern! Ministrul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, a anunţat că demisionează din funcţia de ministru de Interne. Aceasta se afla deja în vizorul fostei vecine de la Videle, Viorica Dăncilă.

Carmen Dan și-a dat demisia

La doar o zi după vizita din județul Teleorman, Carmen Dan demisionează din funcţia de ministru de Interne. Aceasta se afla pe lista miniștrilor remaniați.

“Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică”, a spus Carmen Dan.

“Înțeleg că nu intră în discuție nicidecum un criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjează acum. Mă aștept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.

Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii Ministerul de Interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot”, a declarat Carmen Dan, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național PSD.

Carmen Dan a stârnit controverse și în partid

Carmen Dan a ținut cu dinții de fotoliul de ministru deși nu mai era în grațiile fostei colege de bloc de la Videle, Viorica Dăncilă. Ultima încercare a fostului ministru de interne a fost la Conferința PSD Teleorman. Carmen Dan și-a anunțat cadidatura pentru funcția de președinte executiv. Acest lucru a supărat mai mulți lideri locali, în frunte cu primarul Drăgușin. În cel din urmă s-a văzut nevoită să renunțe la candidatură.

Carmen Daniela Dan nu rămâne totuși pe drumuri. Carmen Daniela Dan rămâne senator de Teleorman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *