1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Ivan Patzaichin revine în Alexandria să caute ”campioni la vâslit”

Unul dintre cei mai mari canotori din lume, Ivan Patzaichin revine în Alexandria. Acesta este în cautare de noi campioni la vâslit. Evenimentul va avea loc pe data de 29 august, în Parcul Pădurea Vedea, în apropierea podului vechi..

Ivan Patzaichin și Descoperă Rowmania ajung din nou la Alexandria. Ei vor căuta copii pricepuți la vâslit.

„Descoperă Rowmania ajunge pentru al doilea an la Alexandria în cautare de noi campioni la vâslit!Duminică, 29 august, începând cu ora 09:30, în Parcul Pădurea Vedea, în apropierea Podului vechi.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, ești binevenit în echipajul de 7 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci. Dacă nu vâslești, vino să susții concurenții și să te bucuri de o zi petrecută în natură, printre campioni. Cei mici sunt așteptați să vadă cum se fac bărcile, avem un atelier special pentru ei, de construcție de bărci. În zona scenei din parc, poți vizita expoziția foto „Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă”. Înscrierile se fac la fața locului. Accesul este gratuit”, este mesajul organizatorilor.

Câştigătorii de la Alexandria vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 4 septembrie, la Tulcea.

Program:

09:30 – 11:45 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe)

11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 14:00 Desfășurarea concursului de canotcă (pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă (la scenă)

Pe toată durata evenimentului este necesară respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu coronavirus SARS-CoV-2, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activităților. Purtarea măștii este obligatorie în spațiul de concurs.