29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Începe modernizarea drumurilor din județul Teleorman

Drumurile din județul Teleorman intră în reabilitare și modernizare. Cea mai importantă investiție, reluarea lucrărilor pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație pe Drumul European 70 (DN6).

Aproximativ 50 de persoane își pierd viața în fiecare an pe șoselele din județul Teleorman. În cele mai multe situații aceste catastrofe ar putea fi evitate dacă drumurile ar avea două benzi pe sens și separatoare.

4 drumuri din județul Teleorman intră în reparații și modernizări. Potrivit deputatului PNL, Costel Barbu, cele 4 drumuri pe care se va lucra în acest an sunt DN51, Izvoarele – Zimnicea, DN 5C, Zimnicea – Pietroșani; DN 51A, Zimnicea – Piatra; și reluarea lucrărilor pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație pe Drumul European 70 (DN6).

”Suntem foarte aproape de sezonul cald, care permite constructorilor reluarea lucrărilor de întreținere a drumurilor teleormănene.

Calendarul pe termen scurt, în cazul în care condițiile meteo vor permite, este următorul: DN51, Izvoarele – Zimnicea, în perioada 01.03 – 10.03; DN 5C, Zimnicea – Pietroșani, în perioada 11.03 – 19.03; DN 51A, Zimnicea – Piatra – anul acesta vom începe lucrări de reparaţii pe suprafeţe întinse; reluarea lucrărilor pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație pe Drumul European 70 (DN6).

Siguranța în trafic și timpul teleormănenilor sunt două preocupări majore pentru mine și îi rog pe toți conducătorii auto, care utilizează aceste drumuri, să circule cu prudență în zonele în care au loc lucrări”, spune deputatul liberal Barbu.