Pericol de explozie într-o locuință! O persoană a fost rănită

Pericol de explozie. Un aragaz uitat în funcțiune a făcut scrum locuința unui bărbat din localitatea Troianul. Proprietarul a încercat să stingă incendiul până la sosirea pompierilor și din această cauză a suferit arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare și feței.

Incendiu de locuință, cu o persoană rănită

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat rapid trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta în două dintre dormitoarele locuinței și într-o bucătarie, cu posibilitatea distrugerii întregului imobil. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 76 de ani, în încercarea sa de a stinge incendiul până la sosirea pompierilor, a suferit arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare și feței.

Acesta a fost preluat de echipajul SMURD. I s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pericol de explozie

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproximativ o oră. Pe timpul intervenției, pompierii au evacuat trei butelii care puteau constitui un pericol de explozie.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 10000 de lei, iar a bunurilor salvate la peste 45000 de lei.
Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un aragaz uitat în funcțiune și lăsat nesupravegheat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *