22 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier! Două persoane au rămas încarcerate

Accident rutier pe DN 51, în localitatea Țigănești. Două autoturisme s-au ciocnit. În urma acestui accident au rezultat 2 victime, cu politraumatisme, conștiente și cooperante, preluate de medicii de la Ambulanță și transportate la Spititalul Județean de Urgență din Alexandria.

Accident rutier! Două persoane au rămas încarcerate

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru salvarea a două persoane încarcerate, victime ale unui accident rutier produs în localitatea Țigănești.

Pentru rezolvarea acestei situații, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria s-au deplasat rapid trei echipaje de militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială de transport personal și victime multiple, iar din cadrul Serviciului de Ambulanță au intervenit trei echipaje medicale.

Cele două victime încarcerate, doi bărbați de 39, respectiv 24 de ani, cu politraumatisme, conștiente și cooperante, au fost extrase de pompieri din caroseriile deformate ale autoturismelor cu ajutorul echipamentelor de descarcerare în mai puțin de 15 minute.

Acestea au fost preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță și transportate la Spitalul Județean din Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea prin asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și sablarea carosabilului.

Cazul a fost preluat de catre politie pentru cercetari.