14 mai 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Încă 6 unități școlare din Teleorman întră în scenariul ROȘU

6 unități de învățământ din județul Teleorman intră în scenariul roșu după ce au fost descoperite cazuri de covid-19. Este vorba despre Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Roșiorii de Vede, Școala Gimnazială ”Alexandru Depărățeanu” Roșiorii de Vede și structurile arondate acesteia, respectiv: Grădinița nr. 2 Roșiorii de Vede, Grădinița nr. 5 Roșiorii de Vede, Școala Gimnazială nr. 2 Roșiorii de Vede și Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Alexandria.

Se înmulțesc unitățile școlare din județul Teleorman care intra în scenariu 3, roșu.

Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Roșiorii de Vede, de la scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, la scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

Școala Gimnazială ”Alexandru Depărățeanu” Roșiorii de Vede și structurile arondate acesteia, respectiv: Grădinița nr. 2 Roșiorii de Vede, Grădinița nr. 5 Roșiorii de Vede, Școala Gimnazială nr. 2 Roșiorii de Vede, de la scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, la scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Alexandria, clasa a IV-a A, de la scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, la scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

Și planul de învățare al elevilor de la Liceul Teoretic Videle a fost modificat. Potrivit reprezentanților prefecturii Teleorman, ”Liceul Teoretic Videle, de la scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, la scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie”.

Celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa în săptămâna 21-25 septembrie 2020 conform scenariilor stabilite în ședința anterioară. Lista cu unitățile școlare din județul Teleorman și planul după care funcționează poate fi găsită aici!