În anul Centenarului, concurs pentru copiii alexăndrineni

“100 de gânduri pentru România”. Acesta este numele concursului dedicat copiilor din Alexandria cu ocazia Centenarului. Evenimentul va avea loc pe data de 02 septembrie de la ora 9.00.

Concurs pentru copiii alexăndrineni

Primii 100 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani care depun la sediul Primăriei Alexandria un mesaj “dedicat centenarului României şi speranţelor lor pentru viitorul ţării” vor intra în concurs. Mesajul trebuie să se încadreze pe maxim o pagină format A4.

Toate cele 100 de scrisori şi gânduri vor fi cuprinse într-un album aniversar dedicat Centenarului, unde fiecare participant are alocată o pagină pentru a-şi scrie mesajul.

Pentru a putea intra în concurs, mesajele trebuie să se încadreze în temă, să fie formulate într-un limbaj decent, fără conotaţii rasiste, xenofobe, vulgare sau care pot aduce atingere unor persoane, grupuri sau categorii sociale.

Mesajele îşi vor lua zborul

Toate mesajele vor fi lansate într-un zbor simbolic în data de 02 septembrie, ora 09:00, de pe platoul Casei de Cultură din reşedinţa judeţului. Acestea vor fi ataşate de baloane tricolore de către copiii care le-au scris.

Copiii participanţi vor fi îmbrăcaţi în tricouri personalizate pe care le pune la dispoziţie primăria.

Cu acest prilej va fi organiyazată şi o tombolă cu premii. Vor fi acordate 3 tablete; 10 memory stick 32 Gb; 3 sefile stick şi 7 baterii externe 4.000 mAh.

Pentru validarea premiilor este necesară prezenţa particiipanţilor în data de 02 septembrie.

Înscrierile se vor numai în prezenţa unuia din părinţi sau reprezentant legal, în perioada 06 – 17 august la Primăria municipiului Alexandria, et II, cam 50, între orele 09:00 – 12:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *