23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

gunoi

În Alexandria, gunoiul se încasează de către Primărie

Taxa de salubrizare se încasează la Primăria Alexandria. Adică, din acest an, taxa pentru gunoi nu se mai plătelte la operatorul de salubritate, ci direct la Primăria Alexandria. Aceasta este de 9,95 lei/ persoană/ lună.

Din această lună, cetățenii din reședința județului Teleorman care dețin bunuri imobile pe raza municipiului Alexandria și sunt efectiv locuite vor plăti taxa specială pe salubrizare la Primărie și nu la operatorul de salubritate.

”Totodată, vă înștiințăm că taxa specială de salubrizare este aceeași, ca și în cazul contractelor încheiate până la sfârșitul acestui an cu operatorul de salubritate, de 9,95 lei/ lună/ persoană. Toți cetățenii, chiar și cei care nu aveau contracte cu operatorul de salubrizare și plateau 12 lei/ lună/ persoană, vor achita tot 9,95 lei/ lună/ persoană începând din acest an”, este informarea Primăriei Alexandria.

Prin vocea primarului Victor Drăgușin suntem informați că ”NICIO ALTĂ TAXĂ NU A FOST ADĂUGATĂ ÎN PLUS. SINGURA MODIFICARE ADUSĂ ESTE CĂ NU SE VA MAI PLĂTI LA OPERATORUL DE SALUBRITATE ȘI SE VA PLĂTI LA PRIMĂRIA ALEXANDRIA”.