Grav accident rutier! Un tir s-a lovit de un tren FOTO/VIDEO

Grav accident rutier! Un tir s-a lovit de un tren. O persoană a rămas încarcerată, starea de sănătate fiind una critică.

Grav accident rutier

Un grav accident rutier a avut loc în această seară în comuna Nanov. Un tir care nu a respectat semnificaţiile indicatoarelor de “trecere la nivel cu calea ferată” a fost izbit în plin de trenul care venea de la Roşiorii de Vede şi se îndrepta spre Alexandria.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferul tirului, mecanicul de tren şi doi călători din tren. Cel mai grav este şoferul tirului. Acesta a fost prins între fiarele contorsionate ale tirului. Până la sosirea echipajelor de la descarcerare acesta a fost scos de localnici.

“Şoferul tirului este într-o stare mai gravă, prezentând multiple traumatisme. Celelalte victime sunt într-o stare mai bună, conştiente şi cooperante”, anunţă ISU Teleorman.

Cum s-a petrecut evenimentul

Totul s-a întâmplat din cauza şoferului de tir.

“Conducătorul unui tren, un bărbat în vârstă de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe ruta Roşiori de Vede – Alexandria, la intersecţia cu strada Renaşterii din comuna Nanov, a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani care nu a respectat semnificaţia indicatorului “trecere la nivel cu calea ferată”, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Telorman, Teodora Dragole.

Cazul a fost preluat de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *