24 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

accident rutier

Grav accident rutier pe E70! Un autoturism s-a răsturnat FOTO

Grav accident rutier petrecut pe Drumul European 70, în localitatea Peretu. Un autoturism s-a răsturnat, iar 3 persoane au suferit răni. Una dintre ele a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată de urgență la București.

accident rutier

Accident rutier în comuna Peretu

În urmă cu doar câteva minute, pe Drumul European 70 care face legătura municipiului Alexandria cu Roșiorii de Vede, în localitatea Peretu, din cauza vitezei, dar și a carosabilului umed, un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. În autoturism se aflau 3 persoane, una dintre ele nu a putut ieși și a fost scoasă de pompierii teleormăneni.

Un elicopter SMURD a preluat victimaaccident rutier

”Au fost trei bărbați cu vârste de aproximativ 25-30 de ani. doi răniți ușor la nivelul membrelor, care după primirea primului ajutor au fost duși la Spitalul municipal din Roșiorii de Vede. Cel de-al treilea prezenta multiple traumatisme, atât la nivelul capului, cât și la nivelul membrelor. El a fost monitorizat de medicul Serviciului de Ambulanță Teleorman până la preluarea de către un elicopter SMURD”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca din București.

Cazul a fost preluat de poliție. Aceștia trebuie să stabilească împrejurările producerii acestui accident rutier.