Grav accident rutier! O persoană și-a pierdut viața

Grav accident rutier produs în județul Teleorman. O persoană și-a pierdut viața după ce autoturismul pe care îl conducea a derapat, s-a răsturnat și s-a izbit de un copac.

O persoană și-a pierdut viața

Un tânăr în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier. Deși nu deținea permis de conducere acesta s-a urcat la volanul unui autoturism. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul.

”Un cetățean de 34 de ani din localitatea Pietroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5 C a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se și apoi s-a lovit de un copac.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule”, a declarat Iulian Orbeșteanu, comisar-șef IPJ Teleorman.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a făcut ”acordeon” în jurul copacului, iar șoferul a rămas prins între fiarele contorsionate.

Pompierii din Teleorman au reușit să scoată victima și să o predea echipajelor medicale ale Ambulanței și SMURD.

”Din pacate, persoana ranită se afla în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *