Acuzații de proxenetism din partea unei copile de 14 ani

O femeie din Alexandria acuză că fiica ei de 14 ani a fost obligată să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați în schimbul unei sume de bani. Femeia a sesizat polițiștii teleormăneni, care au deschis un dosar penal pentru proxenetism.

Mama fetei le-a spus polițiștilor faptul că fata sa, de 14 ani, a fost șantajată și obligată de un bărbat de 40 de ani din Alexandria să întrețină relații sexuale contracost cu mai multe persoane. Pentru că în acest caz este vorba despre o minoră, polițiștii au cerut ajutorul reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Aceștia le-au însoțit pe fată și pe mama sa la audieri.

”Poliția Alexandria ne-a solicitat delegarea unui psiholog din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman pentru a asista la audierea unei minore care a reclamat un abuz sexual. După terminarea audierii, reprezentantul nostru a propus mamei să se prezinte împreună cu minora la sediul DGASPC în vederea includerii minorei într-un program de consiliere psihologică pentru ca minora să poată depăși situația dificilă în care se află”, ne-a declarat directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, Marius Putineanu.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal de proxenetism pe faptă, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea activității infracționale și a persoanelor care au profitat de acest lucru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *