29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident rutier! O persoană a fost transportată cu elicopterul la București FOTO

Grav accident rutier produs în zona Izvorul Rece din Municipiul Alexandria. Patru persoane au fost rănite. Din păcate una dintre victime este în stare gravă fiind transportată la București cu un elicopter SMURD.

Grav accident rutier!

În această dimineață, în jurul orei 07.55, pe Drumul Național 52, cel care face legătura între Alexandria și Turnu Măgurele, s-a produs un accident rutier. Totul s-a întâmplat din cauza neatenției.

”Un bărbat în vârstă de 31 ani, din comuna Segarcea Vale, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 52, din directia Furculești către Alexandria, la kilometrul 13, din cauza neatenției manifestate în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de deplasare si a intrat in coliziune cu un copac situat in afara partii carosabile”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Daniela Peșu.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din București și rănirea ușoara a 3 persoane, pasageri în autoturism. Este vorba despre o femeie, cu multiple traumatisme, constienta si cooperanta, neincarcerata, a fost preluata de echipajele medicale si transportata la Spititalul Județean din Alexandria.

Și despre 2 copii, de aproximativ 3 si 9 ani, constienti, cooperanti, cu mici traumatisme, preluati de echipajele medicale si transportati de asemenea la Spitalul Județean pentru investigatii.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.