11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

FOTO Accident feroviar: o persoană și-a pierdut viața

O persoană și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un tren. În ciuda eforturilor echipelor de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru persoana prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Un tren marfar, încărcat cu cereale, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a lovit un autoturism la o trecere cu calea ferată din localitatea Peretu.  În urma acestui incident, o persoană și-a pierdut viața, iar echipele de intervenție au trebuit să facă față unei situații extrem de grave.

La fața locului, s-au mobilizat rapid echipe de intervenție, inclusiv o autospecială de stingere, o echipă de descarcerare, un echipaj SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare), precum și un echipaj din Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Teleorman, cu un medic experimentat.

Din păcate, în urma impactului violent, o femeie a fost încarcerată în interiorul autoturismului și a intrat în stop cardiorespirator. Echipa de pompieri a reușit să o elibereze din caroseria grav deformată și a predat-o cu promptitudine echipajului medical pentru manevrele de resuscitare.

Cu toate eforturile depuse de personalul medical, rezultatul nu a fost favorabil, iar echipajul SAJ Teleorman a fost nevoit să declare decesul femeii.

Cazul a fost preluat de polițiști din Teleorman. Aceștia au demarat investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.