Focuri de armă pentru prinderea unui hoț de țiței! FOTO

Poliția din Teleorman a făcut din nou uz de armamentul din dotare. Aceștia au tras două focuri de armă pentru prinderea unui hoț de țiței.

Hoții erau filați de mai mult timp de oamenii legii. Cei din urmă au descoperit faptul că ”persoane necunoscute au montat o șarnieră pe conducta petrolieră ce aparține unei societăți petroliere” de unde scoteau petrol. În această dimineață, polițiștii teleormăneni au organizat o acțiune în zona comunei Poeni și au observat un autoturism de culoare argintie care a intrat în Pădurea Galbena Selaru, aflată în vecinătate. Mergând în urmărirea acestuia, în pădure, a fost găsit autoturismul care avea în portbagaj patru recipiente pline cu combustibil ce emanau miros petrolier.

Focuri de armă pentru prinderea unui hoț de țiței

”În același timp, către autoturism se îndrepta un bărbat care transporta în mâini două bidoane. S-a procedat la somarea acestuia, dar nu s-a conformat, motiv pentru care unul dintre polițisti a executat două focuri de avertisment în plan vertical, cu pistolul din dotare, reușindu-se, astfel, imobilizarea persoanei în cauză”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole. Din fericire hoțul nu a fost împușcat.

Persoană respectivă a fost identificată ca fiind un bărbat în vârsta de 42 de ani din comuna Slobozia, județul Argeș.

1000 de litri de țiței

În imediata apropiere a fost găsit un recipient de 1000 litri îngropat în pământ, plin cu țiței, în acesta fiind montată o pompă submersibilă ce alimenta mai multe bidoane. Butoiul fiind alimentat cu țiței din conducta OMV Ștefan Cel Mare- Poeni, printr-o instalație artizanală. În cadrul acțiunii, nu au fost înregistrate victime omenesti.

În prezent, se continuă cercetările, urmând ca împotriva bărbatului să fie luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *