23 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

fcm alexandria

FCM Alexandria recuperează punct cu punct! Au dorit o remiză și au obținut-o!

FC Aninoasa și FCM Alexandria, cele două vecine din clasamentul Ligii a 3-a, Seria III, au încheiat la egalitate partida disputată astăzi, în debutul returului de campionat. Rezultatul de 1-1 înregistrat în minutul 90 pe tabela de marcaj o aduce pe FCM la egalitate de puncte cu ACSO Filiași care a pierdut în deplasare la Concordia Chiajna.

FCM Alexandria atacă, cei de la Aninoasa marchează

Fotbaliștii alexăndreni au început partida în forță însă în minutul 20, FC Aninoasa este cea care înscrie. Portarul Olteanu nu a reușit să respingă un șut în forță de la 15 metri.

Oaspeții își amplifică atacurile și ocaziile de gol nu întârzie să apară. Brânceanu și Jenaru forțează în nenumărate rânduri apărarea adversă însă scorul la pauză rămâne neschimbat, 1-0.

Se schimbă rolurile. Aninoasa atacă, FCM marchează

A doua jumătate a meciului debutează cu presingul celor de la Aninoasa care pătrund de mai multe ori în careul alexăndrenilor. Schimbarea de ritm îl determină pe antrenorul Romică Ciobanu să aducă o schimbare și în rândul echipei sale, Brânceanu și Jenaru fiind înlocuiți de David și Barbălată.

Meciul devine și mai echilibrat după ce FCM restabilește egalitatea prin golul înscris de Popescu. Acesta scapă de mai mulți adversari în urma unei acțiuni spectaculoase de dribling și reușește să trimită mingea în plasă. Scorul devine egal, dar alexăndrenii nu se mulțumesc cu această remiză și continuă să atace însă partida se încheie cu scorul de 1-1.

Echipa din Alexandria și-a îndeplinit obiectivul declarat înaintea acestei partide de către președintele clubului Bogdan Ciobanu. Acesta se declara mulțumit și cu o remiză. Obiectiv îndeplinit!

Citește și SPORTING ROȘIORI ÎNCEPE RETURUL ÎN FORȚĂ! VICTORIE ÎN DEPLASARE

Rezultate și marcatori SERIA III, etapa 16

CS U Craiova II – ACS Şirineasa 2-1 Lucian Buzan (32), Andrei Burlacu (44 – pen.) / Ştefan Răcăreanu (13)

CS Mioveni II – FC Voluntari II 0-1 Raphael Stănescu (45)

Atletic Bradu – Flacăra Moreni 1-2 Dumitrache (39) / Tocan (24), Drăgan (58)

Concordia Chiajna II – ACSO Filiaşi 6-2 Păun (7, 21), Rogoveanu (10, 79 – pen.), Cocîrlă (82), Diaconu (89) / Cruşoveanu (27), Neacşu (41)

SCM Piteşti – CS Podari 4-0 Căpăţînă (8, 19, 50), Năstăsie (90+2 – pen.)

Urban Titu – Sporting Roşiori 0-2 Eugen Matei (59 – autogol), Cosmin Călin (72)

FC Aninoasa – FCM Alexandria 1-1 Tiberiu Calofir (20) / Cosmin Popescu (75)

Steaua Bucureşti II a stat.

Clasament Liga a 3-a, SERIA III

fcm alexandria